No joo, on ollu tosiaan aika kauankin siitä, milloin viimeksi on kirjoiteltu :D

Mutta eipä meillä tosiaan ole kovin kummoisia juttuja tapahtunut, paitsi ollaan kesän aikana parissa möllitokossa käyty, ensimmäisessa mölliluokassa joskus heinäkuussa (tarkemmat tiedot linkistä) ja toisessa 6.8 (edelleen tarkemmat tiedot linkistä) ihan alo:ssa, siis tämän viikon torstaina.

Oli ihan hyvää harjoitusta ja nyt olis tähtäimessä koittaa saada tälle vuodelle, jos kokeisiin vielä mahdutaan se TK1, että vois ensi vuonna sitten kokeilla avo:ssa ja ehkä korkata silloin se TK2, jolloin oltais tavoitteet saavutettu ja voitais katsella jatkoa. Mutta eipä sillä ole kiirettä, Roki elää kuitenkin toivottavasti sen 10+ vuotta, joten onhan miellä vielä rutkasti aikaa saada tavoitteet... Kyllä sitä kuitenkin toivois, että mahduttais kolmeen kokeeseen, mitä ollaan nyt katsottu. Kyselin tänään pariin kokeeseen puhelimitse koepaikkaa, mutta siellä ei osattu vielä sanoa, huomenna tai alkuviikosta pyydettiin soittaamaan uudelleen. Tuli vähän tunne kun sanottiin "aika paljon on tullut kirjeitä", ettei ehkä mahduta kumpaankaan kokeeseen, ei ainakaan siihen, mikä olisi 5.9. Mutta toivossa on hyvä elää. S-postilla kyselin sitten yhteen toiseen kokeeseen (31.10) koepaikkaaa. Saa nyt nähdä, miten käy.

  Täytyy sanoa, että tänne blogiin täytyis saada ihan tehdyksi ulkka jotenkin, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi jatkettua sitä. Kovin kummoinenhan siitä ei tulis olevan, mutta jos jonkinmoinen. 

 Täytyy muutenkin koittaa saada päivitettyä tätä blogia lisää :)